Регіна Тодоренко знову в боротьбі з хворобою: Рецидив після 15-річної ремісії

Регіна Тодоренко, популярна телеведуча і співачка, нещодавно знову потрапила в новини, але цього разу з набагато менш радісної причини. Відчувши нездужання, вона звернулася до лікарні, де дізналася жахливу новину – її давня хвороба повернулася після 15-річної ремісії. Ця новина сильно вразила її, і вона впала в істерику, публікуючи в Інтернеті фотографії зі сльозами на очах.

Регіна боролася з хронічним тонзилітом більшу частину свого життя, і він повернувся з помстою. Рецидив означає, що їй доведеться відмовитися від співу і пройти тривалий курс лікування. Навіть вдома їй доведеться носити медичну маску, щоб не заразити чоловіка і двох дітей.

Причини хвороби залишаються предметом дискусій, але Регіна вірить у психосоматику. Вона вважає, що це може бути наслідком невиражених емоцій або особистої кризи, з якою вона не змогла змиритися. Якою б не була причина, це, безсумнівно, важкий час для неї, і ми думаємо про неї, поки вона проходить лікування та одужання.

Регіна Тодоренко. Зображення: соціальна мережа

Незважаючи на невдачу, Регіна залишається натхненням для багатьох. Її мужність і рішучість у боротьбі з хворобою гідні захоплення, і ми впевнені, що вона подолає цю останню перешкоду в своєму житті. Ми бажаємо їй якнайшвидшого одужання та повернення до своїх захоплень і кар’єри.

На нашому каналі "Topress.info" в Telegram і Viber доступна тільки перевірена інформація. Не ведіться на фейки!

Topress